Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Stijlvol met baby de hele dag | De draagzak van Sandiia

Mit Baby stylisch durch den Tag | Die Babytrage von Sandiia

Stijlvol met baby de hele dag | De draagzak van Sandiia

Gastartikel door Corinna-Jana Drewitz
Hallo lieverds, ik hou ervan om ons kleine zonnetje Liz zo dicht mogelijk bij mijn hart te dragen, letterlijk en ook in het echte leven. Net als ik geniet mijn kleine engel ervan zo dicht bij me te zijn en zich volkomen veilig te voelen. Des te beter dat de hedendaagse draagzakken comfort en een zekere modieuze stijl vakkundig combineren en, net als de draagzak Timeless Leodiia Black van Sandiia, zelfs een fashion statement maken. Ik vind het belangrijk om als mama fashionable te zijn en het praktische met het mooie te combineren.
Door de tijdloze uitstraling van de draagzak is deze gemakkelijk te combineren met elke outfit en ook mijn man kan de draagzak met het klassieke, subtiele luipaardpatroon en de neutrale kleur prachtig gebruiken. Ik dacht eerst dat het bijna niet mogelijk was, maar de kleine muis kan er altijd heel goed in tot rust komen en valt er na korte tijd zelfs in slaap. Zeker nu met twee kinderen is het een ontzettend bevrijdend gevoel om beide handen vrij te hebben en zo veel makkelijker door het dagelijks leven te gaan en veel meer te kunnen doen met een baby.
Zonder draagzak maak je het leven echt onnodig moeilijk en daar gaat het niet om. De kwaliteit van de draagzak spreekt voor zich, want de hoogwaardige jacquardstof van 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen is niet alleen zeer onderhoudsvriendelijk, maar ook extreem duurzaam. Dankzij de optimale ergonomische beenopeningen, de gecapitonneerde hoofdsteun en de comfortabele heupgordel blijft Liz er graag in hangen en dicht bij mama zijn. Voor mij is het ook een echte verlichting voor mijn rug, omdat de schouderbanden in een X-vorm over de schouders lopen en dit mijn rug enorm ontlast in het dagelijks leven.

De gespen zijn bovendien in een handomdraai eenvoudig zelf te sluiten, zodat je de draagzak op elk moment zelf kunt omdoen zonder de baby wakker te maken. Ik ben super blij dat ik zo'n stijlvolle en praktische oplossing heb gevonden die het dagelijks leven met een baby ongelooflijk gemakkelijk maakt. Wie net als ik nog niet veel met het dragen van baby's te maken heeft gehad, zal zeker het gratis draagadvies van de professionele draagconsulente Julia uit Sandiia nuttig vinden, die mij bij enkele vragen goed advies heeft gegeven.

Zoals je ziet zijn de draagzakken van Sandiia slimme musthaves voor de moderne mama van vandaag, die graag hoogwaardig comfort combineert met chique dagelijkse helpers. Ik draag de draagzak bij elke outfit en hij past altijd!
Elke keer dat je hem aantrekt, zie en voel je de kwaliteit en daarom maakt hij voor mij gewoon deel uit van een goede basisuitrusting. Een aanbeveling uit het hart, die ook u en uw kleine wonder ten goede zou moeten komen. Ik hoop dat ik je kan inspireren!

Lees verder

So kleidest du dein Baby im Winter in der Trage

Zo kleed je je baby in de draagzak aan in de winter

Jij bent de beste verwarmer Het huidige weer zet ons elke dag aan het nadenken welke kleding geschikt is zodat mijn baby niet bevriest tijdens het dragen, maar ook niet oververhit raakt. In p...

Meer informatie
Tragen ist mehr als Hände frei – das sind die unsichtbaren Vorteile von Babytragen

Dragen is meer dan handsfree - dat zijn de onzichtbare voordelen van draagzakken

Ben je nog steeds aan het duwen of draag je al? Dragen is trending. En het dragen ervan moet ook bij de mode passen. Daar hebben we onze missie van gemaakt. Maar dragen is geen kortstondige mod...

Meer informatie